Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ε, όχι και μεταξύ μας αδέρφια...


Για να μην αρχίσετε να μου ξαναφωνάζετε, εγώ με τους ταξιτζήδες της Άρτας έχω πολύ καλές σχέσεις. Πολλοί απ' αυτούς είναι φίλοι και γενικά είναι μεροκαματιάρηδες, καλοσυνάτοι άνθρωποι. Στο παρελθόν είχα χειροκροτήσει την πρωτοβουλία τους να μην κάνουν αυξήσεις, για να μην πιεστεί κι άλλο ο κόσμος της Άρτας...
Όμως τα κακά να λέγονται. Διάβασα την εξής ανακοίνωσή τους:



"Το τελευταίο διάστημα στα τηλεοπτικά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας γίνεται λόγος από κάποιους, που το πιo πιθανό σενάριο είναι να μην γνωρίζουν την λειτουργία των Ε.Δ.Χ. (ταξί), ότι τα Ε.Δ.Χ. (ταξί) δεν εκδίδουν απόδειξη και ότι και αυτά πρέπει να τοποθετήσουν ταμειακές μηχανές.
Πρoς αποκατάσταση της αλήθειας τούς κάνουμε γνωστό ότι τα Ε.Δ.Χ. (ταξί) της πρωτεύουσας του κάθε Νομού έχουν τοποθετήσει μηχανισμό έκδοσης αποδείξεων από το 2004 και με σχετική υπουργική απόφαση προ διετίας τοποθετήθηκε μηχανισμός έκδοσης απόδειξης και στα υπόλοιπα Ε.Δ.Χ. (ταξί) των Νομών.
Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει Ε.Δ.Χ. (ταξί) ανά την Ελληνική επικράτεια που να μην έχει απόδειξη."

Λοιπόν, δεν ξέρω αν έχουν εγκαταστήσει όλα τα TAXI στις πρωτεύουσες Νομών "ανά την Ελληνική επικράτεια" μηχανάκια για να εκδίδουν αποδείξεις, αλλά μάλλον, αν δεν κάνω λάθος, αν δεν πέφτω θύμα παραπληροφόρησης, αν δεν έχω πάθει Αλτσχάιμερ, ΔΕΝ δίνουν αποδείξεις, έτσι δεν είναι;
Και μην μου πει κανένας ότι αν το ζητήσει ο πελάτης θα του κόψουνε, το θέμα είναι να του κόβουνε χωρίς να τους ζητηθεί, αυτή είναι η υποχρέωση που έχουν, αν δεν κάνω λάθος επαναλαμβάνω.

Συγγνώμην Χαρούλη, συγγνώμην Κωστάκη, αλλά να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...