Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Έλληνας χωρίς κομπίνα, θα πεθάνει από την πείνα!!!

Το σοφότατο απόφθεγμα του τίτλου το είχα ακούσει πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια από φίλο Γιαννιώτη, που σπουδαζε τότε στις ΗΠΑ και συμπλήρωνε το χαρτζηλίκι του κάνοντας διάφορες δουλειές του ποδαριού. Ήταν από αυτές τις δουλειές που χαριτωμένα λέμε "κινούνται στα όρια της νομιμότητας".
Τώρα είναι μεγάλος και τρανός και του εύχομαι να συνεχίσει την πορεία του, κόντρα στον πειρασμό του "κάλλιο πέντε και στο χέρι..."

Αυτόν θυμήθηκα όταν διάβασα την παρακάτω ανάρτηση στο Listonplace:Αν προσέξετε τα έγγραφα που παρουσίασε αυτός ο "πάμπλουτος" και επίδοξος "σωτήρας" της ΑΕΚ, θα δείτε ότι ο ΜΠΟΜΠ είναι ένας άνθρωπος 'αδιευκρίνιστης' ηλικίας. Στο πρώτο απο τα έγγραφα που παραθέτουμε παρακάτω και στο μοναδικό που υπάρχουν υπογραφές φαίνεται ότι στις 22-12-2009 ο Κοζώνης είναι μόλις 47 ετών.
Στο δεύτερο έγγραφο ο Μπόμπ στίς 20-11-2004 είναι 65 ετών.
Στο τρίτο έγγραφο ο κύριος αυτός στις 21-11-1996 είναι 65 ετών και στο τελευταίο απο αυτά τα"έγκυρα" χαρτιά στίς 17-11-2009 0 "παππούλης" είναι πάλι 65 ετών. Τελικά αυτός ο άνθρωπος τι ηλικία είναι?listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...