Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...


...μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. Yes, sure, you 're right, εντάξει σφάλαμε, δεν το θέλαμε, ξαστοχήσαμε, πλέρωνε όμως τώρα κορόϊδο και ΘΑ τα βρούμε.
Πότε; Σιγά ρε φίλε, μην βιάζεσαι,
ΘΑ τα βρούμε, του χρόνου, του παραχρόνου, κάποια στιγμή ΘΑ τα βρούμε.
Για πείτε μου, εαν κάποιος σας αντιμετώπιζε με αυτό τον τρόπο σε μια οικονομική σας συναλλαγή, θα τον κατανοούσατε επειδή αντιλήφθηκε το σφάλμα του, ή θα τον περνάγατε για Μέγα Απατεώνα, που θέλει να σας
ΦΑΕΙ τα λεφτά με το έτσι θέλω; Φαντάζομαι το δεύτερο, έτσι δεν είναι;
Για να δούμε τι συμβαίνει τώρα στην καθημερινότητά μας: Ξεσηκώθηκε το σύμπαν με το αλαλούμ με τα τέλη κυκλοφορίας και αμέσως ο Παπανδρέου το είπε το mea culpa του (κληρονομικό χάρισμα...). Υπάρχουν αδικίες, είπε, το κατάλαβα το πρόβλημα, ματαείπε, θα το διορθώσουμε, ολοκλήρωσε...

Πότε; Σιγά ρε φίλε, μην βιάζεσαι,
ΘΑ τα βρούμε, του χρόνου (όχι αυτό δεν το είπε αυτός, αυτό το λέω εγώ, που είμαι αναιδής και χοντροκομμένος...). Ο κ. Πρωθυπουργός είπε: "Θα εξαλείψουμε τις αδικίες την επόμενη φορά που θα σταλούν τέλη κυκλοφορίας"
Δηλαδή
του χρόνου, πολυχρονεμένε μας;;;

1 σχόλιο:

  1. mea κόλπa το λένε... ούτε καν nεα κόλπa!
    Τουλάχιστον λίγη φαντασία, μια τόση δα πρωτοτυπία στο χαράτσωμα δε τη δικαιούμαστε, μετά από τόσα χρόνια;
    Όσο θυμάμαι το ΑΦΜ μου, όλο νέοι κεφαλικοί φόροι λόγω "ιδιαιτέρων συνθηκών" πέφτουν, κι όταν οι "ιδιαίτερες συνθήκες" παύουν, οι κεφαλικοί φόροι μένουν, ζουν και βασιλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...