Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα!!!


Από ότι φαίνεται, δεν μαζεύονται αρκετοί αγρότες, που να είναι πρόθυμοι στο να κάνουνε μπλόκο... Παρόλο που οι συνδικαλιστές της ΕΑΣΑΦ, της Ομάδας Παραγωγών και της ΟΑΣΝΑ, συμφώνησαν για κοινές κινητοποιήσεις, δυσκολεύονται να μαζέψουν "μηχανοκίνητες δυνάμεις" για να κλείσουν τον κόμβο Παπακώστα, που σας είχα πει.
Έτσι, παρά τις αρχικές δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης, Βαγγέλη Βαγγέλη, τώρα αρχίζουν να τα μαζεύουν και μιλάνε για επισκέψεις στα χωριά για ενημέρωση των αγροτών, μέσα στο Σαβατοκύριακο και τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει νέα σύσκεψη όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, με στόχο ένα συλλαλητήριο στην Άρτα, το οποίο προγραμματίζεται για κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.
Η μεγάλη πλάκα με τους ντόπιους αγροτοπατέρες είναι ότι έχουν κάποιες ψιλοανησυχίες, μην τυχόν και δεν συγκεντρώσουν κόσμο και φανεί ότι "εκπροσωπούνε" μόνο τον εαυτό τους αλλά για να τις διασκεδάσουν λένε ότι δεν πειράζει που πάνε παραπίσω, γιατί έτσι κι αλλιώς, τα μπλόκα ισχυροποιούνται πανελλαδικά, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και θα προκάμουμε να κινητοποιηθούμε κι εμείς, δεν θα μείνουμε στην απ' όξω δηλαδή!!!

6 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΦΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΕΝΤΡΙ, κουιζ! ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ (Β.Β.) ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ;(ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ!)
    Όπως οργανώνονται για να κάνουν μπλόκα και να ταλαιπωρούν τους απλούς πολίτες, ας φτιάξουν συναιτερισμούς που θα προωθούν τα προϊόντα τους κατ'ευθείαν στις αγορές, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες μεγαλο-εμπόρους που τους εκμεταλλεύονται. Αλλά φοβάμαι οτι έχουν καλομάθει να πιέζουν μ'αυτό τον τρόπο και να πετυχαίνουν ότι θέλουν απο τις εκάστοτε φοβισμένες κυβερνήσεις που είναι δέσμιες του πολιτικού κόστους. ΤΈΛΟΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΙΛΙΚΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ή ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ (ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ)ή ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΦΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΤΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στο Quiz: Ο Β.Β. οδηγάει κατακαίνουργιο αιλουροειδές που ζεί στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Και για να μην ψάχνετε στην εγκυκλοπαίδεια, η απάντηση είναι Jaguar, αλλά μην σας πάει ο νους σας στο κακό. Αντί για τρακτέρ την έχει, με αυτήν οργώνει τα χωράφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεότερο Quiz: Τι έχει στο πορτμπαγκάζ της Jaguar;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πληρωμένα πασοκομματόσκυλα, αφου βρε ζηλεύετε τους αγρότες, γιαντα ωρέ καθήκια δεν παγένετε στας εξοχάς, να φρίξει ο ποπό σας, να ζήσετε και σεις ζωή χαρισάμενη με ιαγουάριους όπως όλοι οι αγρότες; και γιάντα δεν βλέπετε τι οδηγούν τ` αφεντικά σας αλλά τι οδηγεί ΕΝΑΣ συνδυκαλιστής (αν τώρα οδηγεί γιατί πολύ φαιά προπαγάνδα πέφτει από τους σοσιαλοφασίστες κομματόσκυλα ως η μούρη σας). Έτσι, εάν έχετε απ αυτά ισού ο αγρός ιδού και το πήδημα (που θα σας τραβίξουν όταν πάρουν χαμπάρι τι πυγοσούσουρο κουμάσι είστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ώπα φίλε με κατάλαβες, μου 'κανες τα μούτρα κρέας, μ' έπιασες στα πράσα για το τι πασοκομματόσκυλο είμαι. Και πληρωμένο κιόλας... Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!
    Όμως, την άλλη φορά που θα προσπαθήσεις να κάνεις ανορθογραφίες για να δείξεις πόσο είσαι του βουνού και του κάμπου κι όχι βολεμένος στο γραφείο σου, κάνε μια παραπάνω προσπάθεια, γιατί σου ξεφεύγουν κάτι φρασούλες (φαιά προπαγάνδα), που όσο και να πεις, περισσότερο ακούγονται στον Μπάο παρά στον Γρατσούνα, έτσι δεν είναι φίλε μου;;;!!!...
    Α, και πού 'σαι, μην το ξεχάσω, ΟΔΗΓΕΙ,ΟΔΗΓΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...