Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μπράβο Γιώργο και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

Το Ελληνικό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης δεν προχωράει απλά καλά, γίνεται ορόσημο, σταθμός, φάρος για όλα τα κράτη του κόσμου!!!
Η μικρή μας Ελλαδίτσα γίνεται το πρότυπο σε όλες τις γωνιές της Γης και ο Πρωθυπουργός μας, ο Γιώργος Παπανδρέου, γίνεται ήρωας, σωτήρας, μύθος απ' άκρη σ' άκρη, σε δυτικούς και ανατολίτες, πλούσιους και φτωχούς, ισχυρούς και ανήμπορους...
Το video που ακολουθεί, μου το έστειλε το Φρέσκο Πράμα και είναι η τρανότερη απόδειξη, ότι όταν ο Έλληνας θέλει, τότε μεγαλουργεί.
ΜΠΡΑΒΟ Πρόεδρε και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!


1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΣΗ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΩΝΕΣ , ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΟΝΥΠΕΤΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...