Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Άρον τα ψώνια σου και περιπάτει!!!

Στις αρχές του Αυγούστου είχα ανεβάσει μια ανάρτηση με τίτλο "Καθαρίσαμε το μονοπάτι, δοξάστε μας!!!", όπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Φώτης πανηγύριζε μπροστά σε κάμερες, δημοσιογράφους και φωτογράφους για το επίτευγμα να καθαριστεί το μονοπάτι που βρίσκεται περιμετρικά από το Κάστρο.
Έβγαλε και Δελτίο Τύπου, που μπορείτε να το διαβάσετε στην ανάρτηση που σας είπα, όπου το ζουμί ήταν:"Αν πάρει κανείς το μονοπάτι βγαίνει κατευθείαν στη λαϊκή αγορά σε πολύ ελάχιστα λεπτά. Δηλαδή εάν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό τα στο πάρκινγκ του Δήμου σε πέντε λεπτά το πολύ θα είναι στο κέντρο της πόλης στη λαϊκή αγορά απ’ αυτόν εδώ το δρόμο"...


Ένας από τους ανθρώπους της Λαϊκής Αγοράς του απαντάει, διαβάστε τον...

Ο Αντιδήμαρχος κύριος Φώτης Φώτιος είπε σχετικά για τον καθαρισμό του μονοπατιού που περιβάλλει το Κάστρο πάνω απ’ την πλατεία Καραϊσκάκη, ο δρόμος αυτός είναι περιμετρικός του κάστρου κι αν κανείς πάρει το μονοπάτι βγαίνει κατευθείαν στη λαϊκή αγορά.
Αν πάρει κανείς το μονοπάτι βγαίνει κατευθείαν στη λαϊκή αγορά σε πολύ ελάχιστα λεπτά.
Δηλαδή εάν κάποιος θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Δήμου σε πέντε λεπτά το πολύ θα είναι στο κέντρο της πόλης στη λαϊκή αγορά.

ΕΛΑΤΕ κύριε αντιδήμαρχε να σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα ψώνια της Λαϊκής Αγοράς
Kοτόπουλο,ψάρια,οπωροκηπευτικά,φρούτα να τα πάρετε αν χείρας και με ζέστη, βροχή ή κρύο να πάρετε το μονοπάτι για το πάρκινγκ του δήμου.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ τη λαϊκή αγορά συζητήστε μαζί μας ακούστε τα προβλήματα.

Μια Λαϊκή Αγορά στο κέντρο της 'Αρτας με έλλειψη σήμανσης τοποθεσίας, έλλειψη σήμανσης και διαγραμμίσεων χώρου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, έλλειψη καθαριότητας,έλλειψη διαγραμμίσεων διαβάσεων πεζών, έλλειψη πρόσβασης ΑΜΕΑ,με υψηλά ενοίκια σε πάγκους και καταστήματα και με την οδό Πριοβόλου που μόνο πεζόδρομος δεν είναι. 

ΚΕΝΤΡΙ: Το θέμα του parking στην Λαϊκή Αγορά είναι πολύ παλιό αίτημα, γιατί κακά τα ψέματα, αν είναι να φορτωθείς σακούλες με ψώνια, δύσκολα περπατάς 300 μέτρα, ειδικά αν έχεις κάποια ηλικία...
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν προτιμήσετε το μονοάτι, δεν πρόκειται να χαθείτε, λέγετε ότι ο αντιδήμαρχος Χάνσελ θα ρίχνει βότσαλα στο μονοπάτι...
Μην ξεχαστεί μόνο και ρίξει ψίχουλα, σαν αυτά που μας δίνει η Δημοτική Αρχή και τα παρουσιάζει σαν έργα υποδομής και ανάπτυξης, γιατί θα τα φάνε τα πετεινά τ' ουρανού και μπορεί να χαθούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...