Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Όυτε 30 δεν πήγανε στην ΔΙΩΝΗ για την Αναγέννηση...

Άκαρπη ήταν η πρώτη γενική συνέλευση της Αναγέννησης Άρτας αφού δεν συγκεντρώθηκαν πάνω από τα μισά μέλη της σήμερα το βράδυ στην αίθουσα «Διώνη». Η γενική συνέλευση θα ξαναγίνει την επόμενη Δευτέρα την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος και σʼ αυτή δεν χρειάζεται πλέον να υπάρξει απαρτία για να εκλεγεί διοίκηση.
Περίπου 30 άτομα έδωσαν το "παρών" αλλά κανείς από τους «ενδιαφερόμενους» τόσο καιρό αγοραστές που ακούγονται στα πηγαδάκια. Έγινε μια μικρή κουβέντα, με τον πρόεδρο της ομάδας Πάνο Οικονομίδη στο βήμα να κάνει μια ενημέρωση σε όσους παρευρέθηκαν. Όπως δήλωσε η ομάδα αυτή τη στιγμή διατηρεί περίπου 20 παίκτες στη δύναμή της και δεν χρωστάει πουθενά. Έχει καθαρή ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
Το πρώτο θέμα που έθεσε προς συζήτηση και μετατέθηκε για την επόμενη συνέλευση ήταν το οικονομικό και ζήτησε να τεθούν προτάσεις για να μπορέσει η ομάδα να συγκεντρώσει ένα ποσό για τα πρώτα έξοδα. "Δεκτή κάθε βοήθεια", τόνισε ο πρόεδρος και αναφερόμενος στα σενάρια που ακούγονται για συζητήσεις που αφορούν την προεδρία της ομάδας ανέφερε κατηγορηματικά ότι «στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και σε μένα προσωπικά δεν έχει γίνει καμία κρούση από κανέναν».
Σε άλλο σημείο της συζήτησης τόνισε ότι δεν μπορεί να παραμείνει σαν πρόεδρος αν δεν λυθεί το οικονομικό και ζήτησε από όλους τους επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ομάδα αναφέροντας ότι «ποδόσφαιρο στην Άρτα δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει η Αναγέννηση. Αυτή είναι η μοίρα του τοπικού ποδοσφαίρου».

Αναφερόμενος στις προθέσεις του για τη νέα διοίκηση ο πρόεδρος κύριος Οικονομίδης ανέφερε: «Κανείς δεν είναι μόνιμος στη θέση του. Ούτε κρατάμε τις καρέκλες απλώς για τις καρέκλες. Από τη στιγμή που θα μπορέσουμε να συγκροτήσουμε ένα Δ.Σ. που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χρονιάς, εγώ και ο οιοσδήποτε από μας, είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Εγώ δεν φιλοδοξώ να ηγηθώ του νέου σχήματος. Αν το σχήμα με χωράει δεν έχω καμία αντίρρηση. Αν πάλι όχι, στην Αναγέννηση ό,τι είναι να προσφέρω θα το προσφέρω».
αναδημοσίευση από το artasport...

ΚΕΝΤΡΙ: Επειδή δεν έχω τον τρόπο να σας βάλω πιπέρι στο στόμα, σας λέω ότι θα απορρίψω όλα τα σχόλια που θα είναι αισχρά και υβριστικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...