Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τα δελφίνια της Άρτας συνεχίζουν παρά τα εμπόδια...

Πήρα το παρακάτω mail από το Κολυμβητικό τμήμα της Δόξας Άρτας και με χαρά το αναδημοσιεύω:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ξεκίνησε το 2011 το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ.
Στους ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΙΩΝ που έγιναν στα Ιωάννινα στις 22 και 23 Ιανουαρίου, οι κολυμβητές Μάνθα Έλλη, Αναστασίου Λουϊ Αλέξανδρος, Βάσσος Νεκτάριος και Καρύδη Ιωάννα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Θεσ/νίκη 18,19 και 20 Φεβρουαρίου με ένα ακόμη αγώνισμα (100μ πεταλούδα, 200μ πεταλούδα, 50μ ελεύθερο και 800μ ελεύθερο αντίστοιχα).

ΚΕΝΤΡΙ: Θα μπορούσε να τελειώνει εδώ το mail και να είμαστε όλοι χαρούμενοι...
Επειδή όμως ζούμε στην Άρτα, το Δελτίο Τύπου συνεχίζεται και μας προσγειώνει στην μιζέρια που οι άρχοντές μας έχουν βάλει αμέτι-μουχαμέτι να μας καταδικάσουν...


"Δυστυχώς το 2μηνο κλείσιμο του κολυμβητηρίου της πόλης μας και η καθημερινή μετάβαση των αθλητών για προπόνηση στα Ιωάννινα δυσκολεύει την προσπάθειά των παιδιών μας στο να μπορέσουν να ανταγωνιστούν επάξια τους κολυμβητές των άλλων ομάδων.
Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία χρονιά ταλαιπωρίας για τους κολυμβητές και τις οικογένειές τους."

ΚΕΝΤΡΙ: Φίλοι της Δόξας, λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά αν περιμένετε από κάποιον άλλον "να λάβει τα απαραίτητα μέτρα", τότε, λυπάμαι που σας το λέω, πάτε για καινούργιες απογοητεύσεις!!!
Στο Δημαρχείο άλλαξε ο Μανωλιός...

Εσείς κοιτάξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για τα παιδιά σας. Αν δεν διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, το μόνο που θα καταφέρετε για άλλη μια φορά, είναι να σας ξαναϋποσχεθούν τα ίδια που σας υπόσχονται κάθε χρόνο και στο τέλος μένετε με τις υποσχέσεις.

Πότε επιτέλους θα βάλετε μυαλό και θα κάνετε αυτά που πρέπει να γίνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...