Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σεμινάριο για άδειες καρέκλες...


Στο Δημοτικό site διαβάζω:

"Σεμινάριο ενημέρωσης των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας, του Δήμου Αρταίων, διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων την Τρίτη 18-01-2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» (Πριοβόλου 11).
Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Λειτουργία Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων»
".


Στην αρχή αναρωτήθηκα ποιος από τον Δήμο θα είναι ο "καθηγητής" στο σεμινάριο. Δεν μου κάθονταν καμιά λογική απάντηση, γιαυτό κατέληξα ότι μάλλον μια μάζωξη θα είναι για τυπικούς λόγους.

Και οι "μαθητές" ξέρουν ότι πρόκειται για τυπική μάζωξη, για επικοινωνιακούς μόνο σκοπούς και γιαυτό την προηγούμενη φορά πριν ακριβώς 1 μήνα, στις 17 Δεκεμβρίου, πήγαν αποκλειστικά και μόνο οι εκλεγμένοι με τον Παπαλέξ κι ούτε καν όλοι τους (πάλι στον Μακρυγιάννη είχε γίνει)...
Μετά αναρωτήθηκα γιατί αυτό το σεμινάριο να γίνεται στον "Μακρυγιάννη" κι όχι στη ΔΙΩΝΗ, που είναι δημοτικός χώρος, άνετος, με δικιά της μικροφωνική, με τα σέα της και τα μέα της.
Στον Μακρυγιάννη χωρίς μικροφωνική εγκατάσταση και με 130-140 άτομα μέσα (εκλεγμένοι+δημοσιογράφοι), θα είναι σαν χάβρα Ιουδαίων!!!

Θεωρώ βέβαιο ότι ο Μακρυγιάννης έχει παραχωρήσει δωρεάν την αίθουσα, αλλά για να γίνει σοβαρή δουλειά, πρέπει να μισθωθεί μικροφωνική για το σεμινάριο κι αυτό μάλλον είναι μίνι-σκανδαλάκι, μιας και όπως είπα η ΔΙΩΝΗ έχει πολύ καλή τζάμπα μικροφωνική εγκατάσταση.

Επειδή όμως είμαι καλό παιδί και δεν πάει στο πονηρό ο νους μου, καταλήγω στο ότι όπως οι "μαθητές" ξέρουν ότι πρόκειται για τυπική μάζωξη, έτσι το ξέρουν κι οι "καθηγητές" και δεν μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν με μικόφωνα και ηχεία και ενισχυτές και προτζέκτορες και τέτοια!!!

Καλά το σκέφτηκε ο δήμαρχος: Πού να τρέχουμε τώρα στη ΔΙΩΝΗ;

Καλύτερα
να μαζευτούμε καμια 20αριά στον Μακρυγιάννη, να καλησπεριστούμε και μετά να ακροβολιστούμε στις καφετέριες της πλατείας για επιτόπια ανταλλαγή απόψεων για την καταπάτηση δημόσιων χώρων!!!

P.S.: Αν κάνω λάθος, να μου το πούνε και να το δεχτώ, αλλά να μου πούνε και γιατί διάλεξαν τον πληρωμένο Μακρυγιάννη κι όχι τη δωρεάν ΔΙΩΝΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...