Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Άπειρος Γη, my ass!!!


Πήρα πριν από λίγο ένα mail, σχετικό με την προηγούμενη ανάρτηση για το "Άπειρος Γη 2010"...
Αναφέρεται σε ένα σχόλιο που είχε γίνει σε Αρτινό Forum πριν 7 χρόνια και επειδή στο γεγονός που αναφέρεται έτυχε να είμαι κι εγώ μέσα ή μάλλον έπρεπε να πω "ήμουνα απ' έξω", το αντιγράφω χωρίς καμιά δικιά μου παρέμβαση:


"Άπειρος Γη my ass! Εκτός αν εννοούν χωρίς πείρα οπότε θα συμφωνήσω απόλυτα!

Ξεκινάω χθες κατά τις 9 και κάτι να πάω να παρακοουθήσω μια ροκ συναυλία από αυτές που τόσο λείπουν από την έρμη την περιοχή μας. "Στο Κάστρο και τζάμπα, συνδυασμός που μόνο κακό προαίσθημα μπορεί να μου δημιουργήσει", σκέφτηκα και ξεκίνησα μετά τη δουλειά μπας και περάσω μια διαοφρετική βραδιά.

Πανέξυπνοι οι διοργανωτές! Δεν υπολόγισαν λέει ότι θα είχε τόσο κόσμο, από τους οποίους οι περισσότεροι φυσικά έμειναν απ' έξω! Βέβαια το απαράδεκτο δεν ήταν ότι έπρεπε να προβλέψουν και να τους βάλουν να παίξουν σε ανοιχτό χώρο, ούτε το ότι έβλεπες κάτι κυράτσες με τα 5χρονα παραμάσκαλα να πηγαίνουν στο live, αλλά το ότι μόλις πέρασαν οι υψηλά ιστάμενοι της πόλης μας μέσα στο συναυλιακό χώρο, παρουσία μπάτσων και ειδικών μονάδων καταστολής, έκλεισαν τις πόρτες! Αν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροί είχαν τους υποτυπώδεις ιδεολογικούς δεσμούς με τους νέους, οι οποίοι ως γνωστον (όχι σε όλους) είναι το μέλλον του κόσμου, θα ήξεραν ότι σε μια ροκ συναυλία δεν βάζουν μπάτσους κοντά στο συναυλιακό χώρο αλλά στην περίμετρο, οι και καλά υψηλά ιστάμενοι ΔΕΝ μπαίνουν συνοδεία αυτών (σιγά ρε πλανητάρχες, να βάλουμε και τους δορυφόρους να ψάξουν για όπλα) και κυρίως ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΡΕΕΕΕ! Τι φοβηθήκατε, μην υπάρξουν επεισόδια και ατυχήματα; Εδώ σε συναυλίες όπως των Iron Maiden, οι πόρτες μετά το sold-out άνοιγαν και ατύχημα δεν είδα να γίνεται ανάμεσα στις 10.000 κόσμο, και αυτό χωρίς απουσία αστυνομικών οι οποίοι σε τέτοιες περιπτώσεις μένουν μακριά από τον "πυρήνα" για να μην προκαλούν και γίνονται φασαρίες, όπως συνέβη χθες, σε μικρό βαθμό ευτυχώς.
Δηλαδή περίμεναν περισσότερο κόσμο στη Φαραντούρη (όχι πως δεν είχε μπολικο), και την έβγαλαν σε ανοιχτό χώρο ή απλά το έκαναν λόγω...ειδικού βάρους (αυτό ήταν κακία, το ξέρω); Την επόμενη φορά, κουρασμένα παλικάρια της τοπικής πολιτικής, φροντίστε να ερευνήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις του κοινού πριν το ωθήσετε σε ταλαιπωρία και γίνετε ξανά ρεζίλι σε τόσους ξένους φοιτητές που μαζεύτηκαν για να ακούσουν το συγκρότημα. Την επόμενη φορά καλέστε τον Παπαθανασίου και βάλτε τον να παίξει μέσα στο μπαρ του Τουριστικού (ε, για να το κλείνετε κάτι τέτοιο μεγαλεπίβολο θα έχετε στο μυαλό σας)."

Το έγραψε ο jimmymad τις 27 Ιουνίου 2003, μια μέρα μετά από μια συναυλία που έγινε με τις Δυτικές Συνοικίες στο Κάστρο και η ανοργανωσιά και οι "χοντράδες" κόντεψαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.Λίγο ήθελε, για όσους θυμούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...