Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νομάρχης του κάτω αριστερά, όπως κοιτάμε τον χάρτη...

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου το είδα στο site της Νομαρχίας Άρτας και μ' έκανε να 'χω μια-δυο απορίες, διαβάστε και θα σας πω μετά:

"Στις 4 Ιουνίου 2010, ημέρα Παρασκευή, ο Νομάρχης Άρτας , κ. Γιώργος Παπαβασιλείου συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες των Δ/νσεων Προγραμματισμού & Εγγείων Βελτιώσεων, επισκέφθηκαν διαδοχικά τα εξής έργα που εκτελούνται στην πεδιάδα Άρτας, τα οποία χρηματοδοτούνται από τις πιστώσεις της Νομαρχίας:
1. Συντήρηση στραγγιστικών τάφρων πεδινών περιοχών και συγκεκριμένα συντήρηση των τάφρων " Βρυσούλες ", Τ15, Τ14 και της διώρυγας Δ12 στην περιοχή του Δ. Δ. Χανοπούλου, που εξυπηρετεί εκτάσεις των Δήμων Βλαχερνών και Φιλοθέης προϋπολογισμού 20.000 €.
2. Συντήρηση της διώρυγας Δ1 Β' Ζώνης Λούρου στην περιοχής της Πέτρας, η οποία εξυπηρετεί εκτάσεις του Δ.Δ. Αγ. Σπυρίδωνα Δήμου Φιλοθέης και εντάσσεται στην εργολαβία με τίτλο «Συντήρηση στραγγιστικών τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 150.000 €.
3. Συντήρηση αναχώματος προστασίας ιχθυοτροφείου Τσουκαλιό, προϋπολογισμού 15.000 €.
4. Συντήρηση τάφρου διαχείμανσης ιχθυοτροφείου Λογαρού, προϋπολογισμού 15.000 €.
5. Επένδυση τμήματος της τάφρου Τ53 Δ. Δ. Καλογερικού του Δήμου Αμβρακικού, προϋπολογισμού 15.000 €."

Και σας ρωτάω καλοί μου φίλοι, είναι τόσο σύμπτωση το ότι τα έργα της Νομαρχίας γίνονται μέσα στον Καλλικράτειο Δήμο Άρτας;
Δεν γίνονται έργα παραπέρα, δεν χρειάζονται συντήρηση οι τάφροι και παραπέρα, στο Κομμένο, στην Κόπραινα, στις Συκιές; Ή μήπως σ' αυτά δεν πηγαίνει ο Νομάρχης;
Πάντως θα προτιμούσα -για να σας πω την αλήθεια- να γίνονται παντού έργα κι ας πηγαίνει μόνο εκεί που θέλει να κάνει και την προεκλογική του παρουσία, σαν υποψήφιος Δήμαρχος Άρτας, παρά να κατευθύνει όλα τα κονδύλια και τον προγραμματισμό προς τις περιοχές που τον ενδιαφέρουν. Να μην ξεχνάει ότι τον εξέλεξαν για Νομάρχη του Νομού κι όχι για τον επόμενο υποψήφιο Δήμαρχο...
Μια άλλη απορία που έχω, έχει να κάνει με την διαβολική σύμπτωση τα έργα 3., 4. και 5. να έχουν προϋπολογισμό 15.000 ευρώ. Αλλά εντάξει, πλάκα κάνω, το ξέρω ότι εκεί "δεν έτυχε, πέτυχε"!!!
Η τελευταία μου απορία έχει να κάνει με κάτι άλλο: Πόσο βέβαιος είναι ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος; Όχι, κύριε Γιώργο μου, δεν το λέω για να σε ανησυχήσω, δεν έχω τίποτε πληροφορίες...
Ξέρω ό,τι κι εσύ, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. Έχεις δίκιο, εμείς για την στραγγιστική τάφρο Τ3 που προστατεύεται μάλιστα και από την συνθήκη RAMSAR και είναι κοντά στο χωριό μου που ανήκα στο Δήμο Αράχθου. Έχουμε μαζέψει υπογραφές για των καθαρισμό της και ακόμα τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...