Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Viva Europa με Carmen σε ταυτόχρονη αναμετάδοση!!!

Το μεσημέρι σας είχα πει για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που γίνεται μεταξύ 18-21 Ιουνίου σε 22 πόλεις της Ελλάδας. Στην γειτονιά μας γίνεται στην Πρέβεζα, Πάργα και Φιλιππιάδα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Μόλις όμως ανακάλυψα, ότι γίνεται άλλη μια καταπληκτική εκδήλωση, ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.


Το ιδιαίτερο γεγονός που θα αποτελέσει και την έναρξη των εκδηλώσεων, είναι το VIVA EUROPA 2010 18η Ιουνίου, δηλαδή η ταυτόχρονη ζωντανή αναμετάδοση της όπερας Carmen του Georges Bizet από το Palau de les Arts Reina Sofía στην Βαλένθια της Ισπανίας, στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο "Κυανή Ακτή" στην Πρέβεζα και στο Καμίνι της Πάργας.
Η αναμετάδοση θα γίνει ταυτόχρονα σε 37 πόλεις στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια ευρωπαϊκή πολιτιστική εκδήλωση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους 2010 για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η οργάνωση δίνει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες πόλεις να μεταδώσουν ένα 30’’ σποτ τουριστικής προβολής της πόλης, στα διαλείμματα του θεάματος.
Έτσι στα διαλείμματα του έργου, ένα βίντεο 30’’ για τις ομορφιές της Πρέβεζας και της Πάργας. Ένα video, που θα το δούνε ταυτόχρονα, ζωντανά σε όλη την Ευρώπη!!!

Η παράσταση
θα ξεκινήσει ακριβώς στις 9 το βράδυ, λόγω της δορυφορικής αναμετάδοσης από το Palau de les Arts Reina Sofia στη Βαλένθια, ένα μοναδικό χώρο σχεδιασμένο από τον Santiago Calatrava, ο οποίος στεγάζει τέσσερες διαφορετικες αίθουσες.
Σίγουρα θα είναι μια μαγευτική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσουμε...
Παρασκευή 18 Ιουνίου 8:30 μμ, στην Πρέβεζα στο θερινό σινεμά "Κυανή Ακτή" ή στην Πάργα στο Καμίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...