Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Γερμανική Χυδαιότητα...


Το αίσχος και η ιεροσυλία δεν έχουν όριο σε ορισμένα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας διεξάγοντας έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και διασυρμού εναντίον της χώρας μας!!!
Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού «Focus», το οποίο διαφημίζεται από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του έντυπου, ξεπερνά κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού.
Οπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του γερμανικού εντύπου, παρουσιάζεται video που προϊδεάζει τους ακροατές για τη θεματολογία της σημερινής έντυπης έκδοσης και το οποίο εμφανίζει την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί χυδαία με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο και τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία. Το άθλιο φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».

ΚΕΝΤΡΙ: το κείμενο το αναδημοσιεύω από τους namaste και τρέχω στα mails μου να βρω κάτι που κολλάει ταμάμ σαν απάντηση στους Γερμανούς "εταίρους" μας και μου το έστειλε ένας αναγνώστης του ΚΕΝΤΡΙ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σε λίγο το ανεβάζω, είναι η καλύτερη απάντηση στους ανιστόρητους Γερμαναράδες...
Όσο για μένα, που δεν είμαι τόσο ευγενικός, η προσωπική μου απάντηση στον Γερμανό δημοσιογράφο που έκανε την "μαγκιά" με την φωτογραφία, είναι: "Να σου μπει εκεί που ξέρεις..."

2 σχόλια:

  1. Όταν εγώ έγραφα πριν δύο χρόνια για τους γερμανούς ότι είναι οι κατεξοχήν εχθροί μας (Φοβού τους γερμανούς και δώρα φέροντες), είχα θεωρηθεί από μερικούς ακραίος και όταν τα άρθρα μου άρχισαν να γίνονται μάλιστα ακόμα ποιο καυστικά (απόλυτα τεκμηριωμένα όμως) μου έγινε θρασύτατη επίθεση από την Google, η οποία εξαφάνισε το μπλοκ μου από το διαδίκτυο… (βλ. «Γερμανία: Η “ιερή αγελάδα” της χώρας μας!» - http://alkimosarchive.wordpress.com/2010/02/10/the_good_german/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου γράψω αυτό που έγραψα πριν λίγο στο blog μου.
    Πριν κάποια χρόνια ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε πει ευχαριστώ
    στους “φίλους μας” τους αμερικανούς.
    Μη μας παραξενέψει αν τώρα ευχαριστήσουν KAI τους Γερμανούς για τη στάση τους απέναντι μας.
    Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται, τα πρόσωπα αλλάζουν κάποιες φορές.
    Έτσι είναι φίλοι μου …..
    Με ο,τι διαθέτει ο καθ ‘ένας πολεμά…..
    Άλλοι έχουν Ινδιάνους, και Χίτλερ
    και άλλοι έκτισαν Παρθενώνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...