Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η συναίνεση και η αποσιώπηση...

Κύριε πρωθυπουργέ τι άλλο περιμένετε;
Μας είχατε πει προεκλογικά, προφανώς υπολογίζοντας και τα βεβαιωμένα πρόστιμα των 5,5 δισ, ότι λεφτά υπάρχουν...

Μετά από πέντε μήνες μαθαίνουμε ότι εάν είχε εισπραχθεί αυτό το πρόστιμο ΔΕΝ θα χρειαζόταν να προβούμε σε αυτόν τον ταπεινωτικό δανεισμό (με αυτούς τους επαχθείς όρους) με το διασυρμό της χώρας μας να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα Διεθνή Δελτία Ειδήσεων.
Τι περιμένατε πέντε μήνες; Να σας αποκαλύψει το EXTRA3, ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών, στο έγγραφο που παρουσίασε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, αναφέρεται η λέξη "διαγραφή" ;

Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες!!! Απαιτούμε από αύριο όλα στο φως... Η κάθε σας ολιγωρία σε αυτό το θέμα θα σας βαρύνει από εδώ και πέρα προσωπικά.

Εμείς θα περιμέναμε από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που στηρίξαμε προεκλογικά, να είχε λύσει αυτό το θέμα, που πολλά blog υποψιαζόμαστε για την διαγραφή (χωρίς όμως να έχουμε αποδείξεις).
Το παραμύθι με την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" και το "η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα" ΔΕΝ θα πείσει κανέναν πια. Το ποσό είναι μεγάλο και έπρεπε ο αρμόδιος υπουργός με τους συν αυτώ (αρμοδίους) να είχαν ενδιαφερθεί από τη αρχή που παρέλαβαν, και σαφώς να γνώριζαν "για τα ΜΗ εισπραχθέντα ποσά" (που είχαν καταγραφεί, όπως λένε στα έσοδα).

Θα περιμένουμε από αύριο τις δικές σας ενέργειες.
Νάσος

ΚΕΝΤΡΙ: Αγαπητέ φίλε Νάσο, καταλαβαίνω την πίκρα σου και την απογοήτευσή σου για την διάψευση των προσδοκιών σου, αλλά θα έπρεπε να γνωρίζεις αφενός ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και αφ' ετέρου ότι η αποσιώπηση είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την συναίνεση, που με τη σειρά της είναι προαπαιτούμενο για την αποδοχή της λιτότητας από τον λαό, που με την σειρά της είναι βασική για να μην τους πάρουν με τις πέτρες...
Ασχολήσου λοιπόν κι εσύ με την Μενεγάκη και με το αν τα παιδιά του Χασάν θα έχουν ελληνική ιθαγένεια κι άφησε τον Αλογοσκούφη να είναι ήσυχος ότι κανένας δεν θα διαταράξει το καθηγητικό του κύρος, που τον οπλίζει με το θράσος να ζητάει Εξεταστική για την κατάσταση της Οικονομίας!!!

2 σχόλια:

  1. Η "Ελπίδα πεθαίνει τελευταία", ας ΜΗΝ τη χάσουμε και αυτή τη φορά.

    Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ο εφησυχασμός της ελληνικής κοινωνίας.

    Όσο εμείς θα είμαστε παθητικοί θεατές, στο πολιτικό γίγνεσθαι, οι πολιτικοί θα συνεχίζουν να πολιτεύονται με τα γνωστά πρότυπα του παρελθόντος, που δυστυχώς μας οδήγησαν στη σημερινή άθλια κατάσταση του να κινδυνεύουμε ως χώρα να χρεοκοπήσουμε.

    ΔΕΝ θα επικαλεστώ την εθνική μας κυριαρχία κλπ τα αφήνω και αυτά στην "Ελπίδα να πεθάνουν τελευταία" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ. ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝ ΠΟΣΟ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 10% ΛΟΓΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΟ Ο ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2523 ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΑΒΕ Η ΦΑΕΕ. ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΟ. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...