Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

"Πολίτες ενάντια στα χαράτσια" και μετά ...βλέπουμε!!!

Την περασμένη Πέμπτη, είχα μια ανάρτηση που ενημέρωνε για την Λαϊκή Συνέλευση που θα γινόταν το απόγευμα του Σαββάτου στο Τρίγωνο, για το χαράτσι της ΔΕΗ.
Απ' ότι έμαθα έχουνε οργανωθεί άλλες δύο Λαϊκές Συνελεύσεις, η μία την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Σκοπευτηρίου στην καφετέρια "Στο ποτάμι" κι άλλη μία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην Άνω πόλη στο καφενείο "Κουφού".
Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το mail από άλλη ομάδα πολιτών, που έλεγε:

"Στην προσπάθεια που κάνουμε να συγκροτηθεί και στην Άρτα επιτροπή ενάντια στα χαράτσια (κυρίως για το τέλος ακινήτων που πληρώνεται μέσω ΔΕΗ), μια προσπάθεια που θέλουμε να έχει παλλαϊκή απήχηση και να γίνουν δράσεις, αξιοποιώντας και τις αυτοδιοικητικές μας παρατάξεις και προσπαθώντας να βάλουμε και τους Δήμους στο παιχνίδι (δες Δήμο Ν. Ιωνίας, Ελληνικού, Σαρωνικού, Ιλίου, Περιστερίου κλπ), καλούμε πρόσωπα και φορείς σε ανοιχτή σύσκεψη, την ερχόμενη Δευτέρα (14 Νοέμβρη) στις 7 μμ στο Ξενοδοχείο Κρόνος. Το ξεκινάμε αρχικά ως "πολίτες ενάντια στα χαράτσια" και βλέπουμε!!!"

Έτσι μπράβο παιδιά, από τις γειτονιές θ' αλλάξουν τα πράγματα, από τους ίδιους τους πολίτες, που συζητώντας, συμφωνώντας, διαφωνώντας, ανταλάσσοντας ιδέες, απόψεις και οργανώνοντας κοινές δράσεις, θα μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι σ' αυτά που μας ρίχνουνε στην πλάτη μας.
Ο καναπές και ο εαυτούλης μας τους άνοιξε τον δρόμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...