Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Έχει το παιδί σας ταλέντο στο Σκάκι;

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, από της 10:00 το πρωί έως και της 14:00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στο My House (Δωδώνης 25 – δίπλα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων – απέναντι από το σχολείο Ακαδημία) για παιχνίδι!!!
Πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει ταλέντο στο σκάκι; Τότε μην χάσετε την ευκαιρία να το φέρεται να γνωρίσει και άλλα παιδάκια και να παίξει μαζί τους!!!
Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι για όλους. Για παιδιά από 5 έως 95 χρονών!!! Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι προπονητές είναι πρόθυμοι να σας δείξουν τις κινήσεις των κομματιών, εάν δεν τις γνωρίζετε...
Δεν είναι υποχρεωτικό να έρθετε και τις τέσσερις ώρες που θα διαρκέσει η εκδήλωση του Συλλόγου, όμως θα ήταν πολύ θετικό και για εσάς και για εμάς να περάσετε για έναν καφέ και να παίξετε μερικές παρτίδες σκάκι.
Θα τοποθετηθούν τουλάχιστον 25 σκακιέρες στο επάνω μέρος του My House. Φυσικά σε αυτό τον χώρο θα απαγορεύεται το κάπνισμα...
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σκακιστικό Σύλλογο στο τηλέφωνο 26510 – 83473. Οι ώρες λειτουργίας του Συλλόγου είναι καθημερινά 18:00 με 20:30. Η αίθουσα στεγάζετε στην οδό Δωδώνης 21, στοά, ημιώροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...