Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

"Δεσποινίς ετών 39" από την ΑΘΟΑ

Με μεγάλη προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού της πόλης μας συμπληρώθηκε το πρώτο πενθήμερο των παραστάσεων στο θέατρο Α.Θ.Ο.Α., της κωμωδίας των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου «Δεσποινίς ετών 39».
Όσοι βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο φιλόξενο χώρο που στεγάζει τις προσπάθειες της Α.Θ.Ο.Α., απόλαυσαν ένα έργο καθαρά ελληνικό, που επαναφέρει στη μνήμη ήθη και καταστάσεις άλλων ετών, δοσμένο όμως με μια φρεσκάδα κι ένα ρυθμό θεατρικό, που καταφέρνει να ενθουσιάσει τους θεατές και να τους κάνει ν’ αποχωρούν στο τέλος του έργου απ’ την αίθουσα, μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο και την καρδιά τους ξαλαφρωμένη απ’ τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.
Αυτή τη φορά ο Δήμος Αρταίων, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών, επιχορήγησε το εισιτήριο της παράστασης κι έτσι η γενική είσοδος στοιχίζει 5 €, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δημότες του το επιθυμούν, να δουν το έργο.
Ένα έργο ιδανικό για όλη την οικογένεια.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν γι’ άλλα δύο πενθήμερα, από Τρίτη έως Κυριακή και η προτροπή προς όλους είναι «Μην το χάσετε»!
Και όπως έλεγε μια παλιά ρεκλάμα, για να είμαστε και στο πνεύμα του έργου: «Ρωτήστε όσους το είδαν»!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...