Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ζητήστε από τον Δήμαρχο διευκρινήσεις, όχι από μένα...


Παιδιά, σας παρακαλώ, σταματήστε να ρωτάτε εμένα για την χτεσινή ανάρτηση, για την προκήρυξη 2 θέσεων ειδικών συμβούλων στον Δήμο Αρταίων, δεν ξέρω να σας απαντήσω...
Έχω ήδη πάρει 16 mails , 11 από Άρτα, 3 από Γιάννενα και 2 από Αθήνα, που προσπαθούνε να με "ψαρέψουνε" αν είναι ήδη "δοσμένες" οι θέσεις!!!

Λοιπόν, σας ξαναβάζω την προκήρυξη και στο τέλος θα σας πω:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Άρτα, 10 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 10162

Ο Δήμαρχος Αρταίων έχοντας υπόψη:
-Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν.3584/2007
-Τις διατάξεις του Ν.3852/2010
-Την αριθμ.55/74802/29-12-2010 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν αίτηση με λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, σχετικά με την πλήρωση δύο (2) θέσεων ειδικών συμβούλων στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

α) Πολιτισμού με ειδικότητα στην πολιτιστική διαχείριση, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, την πολιτική των πολιτιστικών ανταλλαγών και την οργάνωση συνεδρίων, εκθέσεων και σεμιναρίων πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Προϋπόθεση η γνώση τουλάχιστον τριών ξένων γλωσσών.

β) Αγροτικής Ανάπτυξης και Αρχιτεκτονικής Τοπίου με εμπειρία στην οργάνωση αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στη διαχείριση αγροτικού και περιαστικού περιβάλλοντος. Εμπειρία σε χρηματοδοτούμενα μέσα εθνικής και ευρωπαϊκής εμβέλειας, καθώς και σε θέματα εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τον πρωτογενή τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται εκτός από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα προσόντα αυτά. Επίσης θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, συναφές με το αντικείμενο της θεματικής ενότητας της επιλογής τους.
Οι θέσεις δύναται να καλυφθούν και με απόσπαση υπαλλήλου από φορείς του δημόσιου τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη από λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα καθώς και οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο των εξειδικευμένων προσόντων τους θεωρούν απαραίτητο, στο Γραφείο του Δημάρχου, το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 24-6-2011.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ



ΚΕΝΤΡΙ: Το αν είναι δοσμένες ή όχι οι θέσεις δεν το ξέρω, μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι, πάντως η προκήρυξη είναι ανεβασμένη στο site του Δήμου στο "Προκηρύξεις".
Αν όμως έχετε τέτοιες σκέψεις, γιατί δεν μιλάτε στον ίδιο τον Δήμαρχο;
Δεν υπάρχει κανένας από σας που να τον ψήφισε και "να του έχει το θάρρος";
Δεν έχετε κανένα γνωστό, να του το θυμίσει;
Όπως και να 'χει το πράγμα, κάντε τις αιτήσεις σας, τα βιογραφικά σας και ό,τι άλλο χρειάζεται, κι αν νοιώθετε ότι μπορεί να μείνετε απέξω όχι λόγω προσόντων, αλλά από άλλους παράγοντες, κάντε κι εσείς το ίδιο, τι το σκέφτεστε;
Κάντε τα χαρτιά σας να συμμετέχετε στην προκήρυξη, κάντε κι ό,τι άλλο νομίζετε, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και στο τέλος κοιτάξτε ποιοί θα επιλεγούνε και θα μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα...

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΑ (ΠΑΡΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ)ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΙ?

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ...ΔΙΑΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...