Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ώστε θέλατε διακοπές και μετά σας τέλειωσαν τα λεφτά, ε;;;;


Συνελήφθη το ζευγάρι των Γερμανών που εγκατέλειψε τρία μικρά παιδιά σε πιτσαρία στην βόρεια Ιταλία. Οι ίδιοι φέρεται να δήλωσαν ότι δεν είχαν λεφτά και ότι έψαχναν στους σκουπιδοτενεκέδες για να βρουν να φάνε.
Η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της εγκατέλειψαν τα παιδιά τους -ένα μωρό, ένα νήπιο και ένα αγοράκι όχι μεγαλύτερο των έξι ετών- σε ιταλικό εστιατόριο στην Αόστα. Οι αστυνομικές αρχές «χτένισαν» την περιοχή για τον εντοπισμό τους, ενώ είχαν εκφράσει ανησυχίες ότι μπορεί να μην τους έβρισκαν ζωντανούς, επειδή βρήκαν εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό τους και μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα ημερολόγιο που κατέγραφε τα οικονομικά τους προβλήματα.
Η Κατερίνα Ρέμχοφ και ο σύντροφός της Σάσα Σμιτ εντοπίσθηκαν σε δάσος κοντά στην Αόστα. Η νεαρή μητέρα εξήγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι η εγκατάλειψή τους ήταν η καλύτερη λύση για τα παιδιά, διότι το ζευγάρι δεν είχε πλέον χρήματα.
«Τα παιδιά είχαν αρχίσει να κλαίνε από την πείνα», δήλωσε αστυνομική πηγή.
«Ρώτησαν αμέσως για τα παιδιά τους, αλλά ήταν βέβαιοι ότι βρίσκονταν σε ασφαλές μέρος» δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa. «Θέλαμε να κάνουμε διακοπές στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά και μετά μας τελείωσαν τα χρήματα», δήλωσε στους αστυνομικούς ο Σμιτ.
Η μητέρα δήλωσε πως ήταν σίγουρη πως τα παιδιά θα στέλνονταν πίσω στη Γερμανία, όπου θα τα ξανάβρισκε όταν αποκτούσε ορισμένα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...