Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Θα βάλουμε και φωτάκι;



Χθες το βράδυ, στον οικισμό Αμφιθέα της Λάρισας, η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου εγκαινίασε έναν οίκο ανοχής, που ονομάζεται «Οίκος Εποχής Soula».
Πρόκειται για μια
επένδυση η οποία κόστισε 4 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πολυδύναμος οίκος -έγραφε η «Ε»- διαθέτει διαστημικό ντεκόρ, οπτικές ίνες, τζακούζι, περσικά χαλιά και πίνακες εμπνευσμένους «από την αρχαία Πομπηία».
Η ιδιοκτήτρια διαθέτει ανάλογη επιχείρηση με την επωνυμία «Villa Erotica», στην Τερψιθέα Λαρίσης...

Η νεοπαγής μονάδα διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλάνε για επενδυτική απραξία, γεγονός που ενδέχεται να επισημάνει και η κυρία Αλεξανδράτου σε κάποιες από τις κοινωνικές εκπομπές που τη φιλοξενούν, και στις οποίες μοιράζει αυτόγραφα σε μαθητές δημοτικών σχολείων, υπό τα χειροκροτήματα των δασκάλων τους.


ΚΕΝΤΡΙ: Είναι η δεύτερη καλή είδηση (
εδώ την είδα) που ακούω τις τελευταίες ημέρες κι έτσι πραγματικά αρχίζω να πιστεύω ότι βγαίνουμε από τη μιζέρια και το τέλμα...
Μετά την πρόταση Σάλλα, έρχονται
κι άλλα ζεστά κεφάλαια να θερμάνουν την αγορά και μάλιστα θα ήθελα να προτείνω; μιας και η Τζούλια σιγά-σιγά αποκτάει την απαιτούμενη εμπειρία, καλό θα ήταν να ασχοληθεί και με άλλων ειδών εγκαίνια.
*Μπορεί για παράδειγμα να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καθέλυση πλοίων, μιας και το απαραίτητο μπουκάλι σαμπάνια θα το έχει πάντα εύκαιρο. Επίσης η εμπειρία της στα υπόγεια του Πολεμικού Μουσείου με το ναύτη γιό Ζαγορίτη σίγουρα τις έχει δώσει την απαραίτητη εξοικοίωση με την ελληνική ναυτοσύνη...

*Και τώρα που το σκέφτομαι γιατί να μην κόβει και την κορδέλα στα εγκαίνια των Μουσείων; Είπαμε, έχει εμπειρία από τα Μουσεία, καθώς και από τον Πολιτισμό, μιας και το DVD της κυκλοφόρησε σαν πολιτιστικό ένθετο ενός περιοδικού, για να γλυτώσει ΦΠΑ...

Πάνο μην το σκέφτεσαι, αφού δεν μας έκατσε η Γκερέκου, που την έφαγε ο Τόλης πανάθεμά τον, φώναξε τον Τζούλια για εγκαίνια και άσε τον ξενέρωτο τον Γερουλάνο!!!

Κι έχουμε κι ένα σωρό για εγκαινίαση: και το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό και την Δημοτική Πινακοθήκη, φώναξέ την Τζούλια να κάνει τα εγκαίνια...


***Θεέ μου, αξίωσέ με να το δω αυτό κι ας πεθάνω: ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Άρτας, ο Γιώργος ο Αθανασούλας να κρατάει τον δίσκο απ' όπου η Τζούλια θα παίρνει το ψαλίδι για να κόψει την ροζ κορδέλα που θα κρατάει τεντωμένη ο Πάνος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...